Opvang Lichtpunten BV

Kleinschalig wooninitiatief voor jongeren

Personeel

Ik ben Metin Yavuz, vader van 2 kinderen, geboren en getogen in Apeldoorn. Momenteel werk ik 20 jaar in de zorg en ben ik (HBO) SKJ geregistreerd. Ik heb verschillende functies gehad in het sociaal domein en mijn sporen verdiend in de zorg door meerdere nominaties voor de Gelderse Jeugdzorg Award georganiseerd door Zorgbelang Gelderland uit Arnhem: oorkonde in 2009 als jongerenwerker.2e plek in 2010 als jongerenwerker en in 2014 winnaar samen met oud-collega’s van het Outreachend Team van toen IrisZorg. Naast mijn eigen bedrijf The Streetz (ambulante hulpverlening) heb ik ook een opdracht bij Opvang Lichtpunten. Hier werk ik sinds november 2020 met veel plezier. Ik vervul de rol meewerkend teamcoördinator. Dit betekent ondersteuning van de directie en ik sta ook op de groep. Zo houd ik feeling met de bewoners en de werkvloer. Het werken in een klein dynamisch team vind ik prettig. Onze bewoners maken grote en kleine stappen vooruit, elke stap is een winst (lichtpunt). Ik zie hier jongeren groeien en daar doen wij het voor. Het zijn voor mij jongeren met problemen en geen probleemjongeren.

Hallo! Ik ben Mirjam. Ik ben al ruim 22 jaar werkzaam in de zorg. Dit varieert van jonge kinderen (Crisisopvang) tot aan jongvolwassenen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Ik vind het erg belangrijk om met name naast de jongvolwassene te staan en samen het traject succesvol te doorlopen. Het gaat niet altijd om het einddoel maar om de weg ernaartoe.

 

Mijn naam is Sven en ik werk alweer 2,5 jaar bij Lichtpunten. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en als het even kan neem ik de bewoners van de Ugchelseweg graag mee! Het werk in de jeugdzorg blijft me aanspreken omdat geen dag hetzelfde is. De afwisseling en uitdaging zijn voor mij de ideale ingrediënten om mijn eigen ervaring in de praktijk te brengen. 

 

 

Hoi Hoi, mijn naam is Maartje! Naast de ambulante zorg die ik aan mensen bied, werk ik sinds 2018 gemiddeld 10 uur per week als woonbegeleider bij Lichtpunten. Zowel in mijn privéleven als tijdens mijn werk probeer ik het leven te accepteren zoals het op me afkomt, en me niet te druk te maken over dingen die ik nog niet zeker weet of waar ik geen invloed op heb. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is dan ook één van mijn favoriete quotes. D.m.v. cursussen en doornemen van literatuur heb ik mij gespecialiseerd in autisme-coaching. 

Mijn naam is Shèdy, 36 jaar en ik woon in Apeldoorn met mijn vriendin en stiefzoon. Ik werk nog maar kort bij Lichtpunten, ongeveer een maand. Ik werk wel al wat langer in de zorg en welzijn sector. Hier ben ik in 2015 mee begonnen. Juist bij Lichtpunten heb ik het naar mijn zin vanwege de visie en werkwijze van de organisatie. Ik heb het gevoel bij te dragen aan de laatste stappen naar zelfstandigheid van de bewoners. Waardevol werk dat mij veel voldoening geeft!

Hey hoi! Ik wil me even voorstellen. Ik ben Brenda en ben al ruim 22 jaar werkzaam in de zorg. Door de jaren heen heb ik zeer veel ervaring opgedaan binnen onder andere jeugdzorg, ouderbegeleiding en ben sinds april werkzaam als casemanager binnen Lichtpunten. Ik ben HBO geschoold en SKJ geregistreerd.
Ik ben van mening dat iedereen recht heeft op dat passende stukje begeleiding en zorg. Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Mijn motto is altijd: Doe wat je zegt en zeg wat je doet!

Hoi, ik ben Shaquillah. Sinds 2019 werk ik met veel plezier als jeugd- en gezinsbegeleider. In het begeleiden en ondersteunen van mensen staat voor mij de verbinding met de ander centraal. Ik vind het belangrijk om naast iemand te staan en vanuit hier samen iemands kracht te ontdekken. Hier komt de vraag ‘Wat is jouw kern en wie ben je bedoeld te zijn?’ vaak naar voren. Het vertrekpunt van mijn begeleiding is dat alles een plek mag hebben, waardoor iemand mag worden wie hij of zij werkelijk is.

Ik ben Ingrid! Sinds mei 2014 werk ik als administratief medewerkster bij Lichtpunten. Ik ben getrouwd heb 2 kinderen en ik heb 4 geweldige kleinzoons (Jawel ik ben oma 😊)Als ik niet werk besteed ik tijd aan: mijn kleinzoons, netflixen en af en toe een sauna vind ik heerlijk. Mijn quote: Stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kan doen.

Hoi ik ben Marcel. Vader van 2 kinderen en ben opa van 3 kleinkinderen. Al ruim 6 jaar met veel plezier en toewijding in dienst bij Lichtpunten. Ik vind dat ieder mens recht heeft op een goed, fijn en liefdevol leven. Daar komt mijn passie vandaan om hieraan mijn steentje bij te dragen.